Startpagina | Contact | Privacyverklaring

Recreatiecommissie

Ieder jaar staan er een aantal vaste toernooien gepland. En we bekijken in de loop van het jaar of we het aantal toernooien kunnen uitbreiden. Dit omdat we nu ook winterbanen hebben.

Alle toernooien die wij organiseren worden aangekondigd op de website en via de mail. Wil je ook op deze mailingslijst stuur dan een mailtje naar recreatieteam@tennisclubmuntendam.nl . In de mail vind een vooraankondiging voor het toernooi plaats en meer informatie over het soort toernooi. Via de leden van de rc kun je eventueel verdere informatie verkrijgen. De meeste toernooien worden gespeeld volgens de Amerikaanse mix. Dit betekend dat er geloot wordt met wie je speelt. Je zult dus iedere wedstrijd met een andere partner spelen. De meeste toernooien hebben een thema. We proberen elke keer een nieuw toernooi te bedenken met bijpassende hapjes en drankjes!


Informatie over de verschillende toernooien

Openingstoernooi: Dit wordt altijd opde 1e zondag in april gehouden zodra de banen weer geopend zijn. Er wordt gespeeld volgens de Amerikaanse mix. Tijdens het toernooi zijn er hapjes.

Lichttoernooi:
Dit toernooi wordt altijd gehouden de avond voor Hemelvaart. De dag erna zijn namelijk de meeste mensen vrij. Het is een toernooi met vaste (tennis) partner. Tegen wie je moet spelen wordt geloot. Als hapje is er meestal salade met stokbrood.

Fietstocht of .... tocht:
Als er een fietstocht is wordt die gereden in of om Muntendam. De lengte is ongeveer 20 - 25 km. Dit is een hele gezellige tocht. Voor de ploeg die wint is er taart.

Thematoernooi:
Een gezellig toernooi voor het hele gezin. Er kan gevraagd worden om passende kleding…….

Afsluitingstoernooi:
Toernooi met een thema. Is het laatste toernooi van het seizoen. Er wordt gespeeld volgens de Amerikaanse mix. Het hapje is afhankelijk van het thema.

Winterprogramma:
Is weer afhankelijk maar meestal is er wel een snerttoernooi of een koningwinter toernooi, en uiteraard staat er dan winterkost op het menu.